yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL

De ervaring leert dat er veel bij komt kijken, voordat iemand het roer drastisch om durft te gooien. In veel gevallen blijkt een reeks van coachinggesprekken niet toereikend om de gewenste situatie te realiseren.


  ZOEK

LifeStyle Innovation Concept
Dat was voor Ineke ten Hooven van Yinthe de aanleiding om het traditionele coachingstraject uit te bouwen tot een LifeStyle Innovation traject. Een Lifestyle Innovation traject combineert gesprekken met meerdere hulpmiddelen. De ene keer is dat het advies van een stylist, de andere keer dat van een diëtist, fysiotherapeut of personal trainer. Een Lifestyle Innovation traject vindt plaats op een locatie die voor u inspirerend is. Ook als deze zich in het buitenland bevindt.

Dankzij deze flexibele en multidisciplinaire aanpak brengt een LifeStyle Innovation nagenoeg elke gewenste verandering binnen handbereik.

Bent u geïnspireerd door het concept LifeStyle Innovation, maar wilt u een gedeelte van het plan zelf uitvoeren? Dat kan. In dat geval schrijft de LifeStyle Innovationcoach van Yinthe uw programma en plan van aanpak. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met voeding, beweging en meer.

Lees hoe anderen via het LifeStyle Innovation Concept weer in hun kracht zijn gekomen en doorgroeien.

Omgaan met stress

Werken met je talenten en mogelijkheden

Verkopen begint met contact maken

Relaties herstellen

Kiezen voor je eigen stijl

zaadje