yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL

Aan het werk
Voelt u zich goed bij ons en voelen wij ons goed bij u, dan is het tijd om in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk. We brengen uw (bedrijfs)probleem terug tot de kern en gaan tijdens het LifeStyle Innovation coachingstraject op zoek naar manieren om de effectiviteit van u of uw organisatie te verbeteren.


  ZOEK

LifeStyle Innovation
Het LifeStyle Innovation coaching concept gaat verder dan een traditioneel coachingstraject. In beide gevallen prikkelen onze coaches de drang van individuen, teams of organisaties om te groeien en te ontwikkelen. Maar bij de LifeStyle Innovation is het plaatje rond. Hierbij staat ook een team van deskundigen - stylisten, diëtisten, fysiotherapeuten en personal trainers – klaar om u op de goede weg te zetten.

Elke combinatie is mogelijk. Ook de locatie van het coachingstraject is flexibel. Misschien voert u een goed gesprek het liefst in de beschutte omgeving van een kamer. Of geeft een boswandeling, een partijtje golf of een bezoek aan het buitenland u de juiste energie? We kiezen de weg die bij u past. Een LifeStyle Innovation brengt u stap voor stap naar de situatie die u weer energie geeft en zin om te groeien.

 

1. Het herijken van vertrouwde overlevingsstrategieën
2. Het in kaart brengen van werkelijke verlangens
3. Het realiseren van veranderingen en verbeteringen
4. Gratis nazorg gedurende drie maanden

Naast de multidisciplinaire coachingtrajecten kunt u bij Yinthe terecht voor de traditionele coaching, trainingen, mediation, workshops en lezingen.