yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL


  ZOEK

Verkopen begint met contact maken
Alex geeft leiding aan een afdeling binnen een adviesbureau. Omdat zijn afdeling zeer specialistische diensten levert, lijkt Alex ook de aangewezen persoon om ook de acquisitie van dit bedrijfsonderdeel voor zijn rekening te nemen. Maar hoe enthousiast Alex ook is over zijn vakgebied, hij slaagt er niet in om nieuwe opdrachten binnen te halen. Als de directie de cijfers van de afdeling ziet dalen, roept deze de hulp van Yinthe in. 

Contact maken
Ineke ten Hooven van Yinthe maakt kennis met Alex en gaat over tot een dag ‘coaching-on-the-job’. Snel wordt dan zichtbaar dat Alex zo gedreven is in zijn vak, dat hij nauwelijks contact maakt met zijn gesprekspartner. Mensen die tegenover hem staan, voelen zich door hem totaal niet begrepen. Om zijn gebrek aan zelfvertrouwen te maskeren, richt Alex zich volledig op het overdragen van kennis.

Oplossingen op maat
De interventies van Yinthe zijn vooral gericht op het vergroten van Alex’ zelfvertrouwen in contact met anderen en het verbeteren van zijn performance. Nu Alex zich bewust is van zijn belemmerende overtuigingen, ontstaan nieuwe perspectieven. Hij gaat aan de slag met gespreks-, luister- en presentatietechnieken met een ruime aandacht voor non-verbale communicatie. Vorm en inhoud van zijn boodschap komen hierdoor in balans. Om de puntjes op de i te zetten geeft een styliste hem ook nog een kleding- en kleuradvies op maat.


Return-on-investment
Na één dag coaching-on-the-job, acht sessies van 2,5 uur en een stijl- en kledingadvies heeft Alex zichtbaar plezier in het verwerven van opdrachten voor zijn afdeling.  Een half jaar na het traject vertonen de grafieken van de afdeling een stijgende lijn en is het coachingstraject van Yinthe een return-on-investment.