yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL

Mensen die kiezen voor ontwikkelen

Yinthe werkt voor en met mensen. Eén ding hebben ze gemeen. Mensen die zich verbinden met Yinthe willen groeien en zichzelf ontwikkelen.


  ZOEK

Als het niet meer werkt
Centraal staat u. Misschien bent u gestruikeld op uw werk- of levenspad. Nog niet helemaal wetend over welke steen of welke tak. U slaagt er niet meer in om uw doelen te verwezenlijken, uw energie is ver te zoeken en van tijd tot tijd wordt u overmand door stress. Het is duidelijk: zo werkt het niet.


Yinthe
Naast u staan wij. De Lifestyle Innovation Coaches van Yinthe willen zich – juist in deze periode - met u verbinden. We verstaan de kunst om individuen en organisaties te prikkelen. We stimuleren dga’s, mensen uit het midden- en kleinbedrijf, medewerkers en teams om de talenten uit hun rugzak te halen en ermee aan de slag te gaan. Volgens een doordachte down-to-earth methode moedigen we u aan om nieuwe keuzes te maken in werk en leven, zodat u weer ontdekt hoeveel plezier werk u kan geven.

Partners
Vraagt uw LifeStyle Innovation traject een vaardigheid die onze coaches niet in huis hebben, dan roepen wij de hulp in van één van onze partners. Zij zijn actief in allerlei disciplines –voeding, kleding, sport, communicatie - en zetten hun kennis en vaardigheden direct in om uw LifeStyle Innovation tot een succes te maken.