yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ook ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik te ...... >>


NL

 

  ZOEK

Juiste keuze

Ieder mens bereikt een punt in zijn leven waar het minder gaat en het lastig is de juiste keuzes te maken.  Het is dan fijn om daar hulp bij te krijgen, en zo weer op een positieve manier tegen het leven aan te kijken.


Linda van Aubel

_________________________

Sterke persoonlijkheid

Ik heb, na een periode waarin veel veranderingen in mijn leven hebben plaatsgevonden, Yinthe coaching (Ineke) ingeschakeld. Enerzijds om me meer houvast te geven in een turbulente periode en anderzijds om te zoeken naar stabiliteit en een zelfverzekerde houding ten opzichten van het leven en andere mensen. Ik was mijn sterke persoonlijkheid kwijt. De alledaagse dingen en voornamelijk de omgang met dominante mensen maakten mij in die periode erg kwetsbaar en vaak onzeker. Dit gaf me een naar gevoel en ik wilde hier op een snelle daadkrachtige manier vanaf.


Door gesprekken met Ineke waarin je anders naar situaties leert te kijken en waar ik vooral heb geleerd te relativeren, ben ik mezelf weer tegengekomen en ben ik krachtiger in het leven gaan staan. Hierbij hebben ook tips en werkwijzen vanuit NLP mij enorm geholpen. De belangrijkste vraag is voor mij geweest: "wat nu als het misgaat en je de controle even kwijtraakt, wat zou er dan gebeuren?" Door mezelf deze vraag te stellen op de goede momenten en terug te denken aan alle goede adviezen van Ineke, is de hulp die Yinthe coaching mij heeft geboden blijvend en steeds weer toepasbaar. Ineke, bedankt voor de fijne, persoonlijke gesprekken. Ik kon altijd open en eerlijk zijn!

Diewertje

_________________________

De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik te veel tegelijk deed, ging er juist veel fout . Na enige tijd werd het me teveel, niets lukte meer. De persoonlijke begeleiding, die ik kreeg bij Yinthe Coaching Concepts was een eyeopener voor mij. Helder en to the point . Het  heeft er voor gezorgd dat ik nu bewuster keuzes maak. Ik handel meer vanuit mijn gevoel en communiceer duidelijk wat ik wil. Sinds het coachingstraject zie ik de  stressvolle situaties  op mijn werk vooral  als uitdagingen  en mijn werk boeit mij weer. Ik heb geleerd anders te denken.  Zonder hulp was ik niet zover gekomen. Bedankt!


J. v. E, Operations supervisor, Brussel (B).
(naam en telefoonnummer bij Yinthe opvraagbaar)

_________________________