yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL

Zit u niet meer lekker in uw vel? Heeft u geen plezier meer in je werk? Dan kan een coachingsgesprek met een van onze LifeStyle Innovation Coaches verhelderend werken en en nieuwe deuren openen.


  ZOEK

Kiezen voor je eigen stijl
Leo werkt als financieel directeur bij een handelsonderneming. Op een dag krijgt hij tijdens het werk hartklachten. Hij raakt hierdoor een aantal maanden in de ziektewet en gaat daarna weer aan het werk. Leo heeft dan zichtbaar een jasje uitgedaan. Hij functioneert anders dan voorheen.

De algemeen directeur van het bedrijf maakt zich zorgen over Leo en roept - in overleg met Leo - de hulp in van Yinthe.

Dromen van vrijheid
Tijdens de gesprekken wordt Leo zich ervan bewust dat zijn hart totaal niet bij zijn werk ligt. Zijn visie komt niet overeen met de visie van het bedrijf en zijn passie ligt op een ander vlak. Daarnaast hecht hij veel waarde aan zijn vrijheid. Uit loyaliteit voor het bedrijf heeft hij zich altijd volledig ingezet, maar de droom van een eigen bedrijf blijft bestaan. Hij durft alleen de stap niet te zetten.

Gedachten sturen
Door middel van NLP-interventies helpt Ineke ten Hooven Leo om anders tegen zijn droom aan te kijken. Hij wordt zich bewust dat hij wel degelijk een keus heeft. Hij formuleert zelf de doelstelling voor de vervolgsessies. Na tien sessies van twee uur ligt op het bureau van Leo een helder plan van aanpak. Een jaar na het coachingstraject zit Leo naar eigen zeggen ‘Lekker in zijn vel’. Hij leidt dan met enthousiasme en zelfvertrouwen zijn eigen bedrijf.