yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ook ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik te ...... >>


NL

 

  ZOEK

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ook vaak te maken met je lekker voelen op je werk. Staat u er wel eens bij stil dat u dagelijks ruim 1/3 van uw tijd doorbrengt op uw werk? Thuis moet het gezellig en stylevol ingericht zijn, maar op het werk lijkt dit niet zo belangrijk meer. Vreemd eigelijk, want je zou verwachten dat je werkplek ook een prettige omgeving zou moeten zijn. Maar is dat ook echt zo?

Veel gebouwen, kantoren, entree's, kantines e.d. zijn ingericht voor de letterlijke functievervulling van die ruimte. Eenvoudiger gezegd, een kantoor heeft een kantoorfunctie en is in 95% van de gevallen ook zodanig ingericht. 

Stress van werknemers in organisaties heeft vaak te maken met de werkplek of omgeving waarin mensen voor langere tijd verblijven. Een saaie werkplek leidt tenslotte eerder tot stress dan een prettige werkplek. Een terrein, gebouw of werkplek kan echter ook prettig en stylevol worden ingericht, zonder dat de werkelijke functie van de ruimte, vervalt. Ook de uitstraling van gebouwen aan de buitenzijde is belangrijk voor de beleving. Donkere gebouwen in de avonduren, stralen vaak geen prettige sfeer uit. Een donkere entree of trappenhuis vindt niemand prettig om te betreden en geven vaak een onbehaaglijk gevoel. slechts een enkle lichtpunt in de hal of entree, geeft direct al een totaal andere beleving.

Het gaat vaak slechts om het realiseren van kleine nuanceverschillen. Een iets andere omgeving, een andere kleur, een plant, een kunstwerk, een lamp of slechts een andere indeling (ook met het bestaande meubillair), geeft al direct een andere Mindset.

Kleine veranderingen hoeven helemaal niet duur te zijn. Bij Yinthe Lifstyle Innovation kunt u terecht voor betaalbaar design. 

Yinthe staat voor u klaar met indrukwekkende product- en restylepresentaties en een aanbod dat uniek is in veelzijdigheid. 

Of het nu de entree van een gebouw is, uw werkplek, de kantine of het terrein rondom het gebouw, Yinthe heeft alle kennis in eigen huis en verzorgt het totale traject. Design, Presentatie en Realisatie, alles in één hand.

Meer weten of wilt u voorbeelden zien? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

_________________________