yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL

[ Talent is de bron van kennis. ]


  ZOEK

Werken met je talenten en mogelijkheden
Sophie* werkt in de bediening van een restaurant en dreigt door chronische pijnklachten in de WAO terecht te komen. Haar werkgever wil haar wel ander werk geven, maar hier wil Sophie niets van weten. De eigenaar van de hotelketen roept de hulp van Yinthe in.

Omgaan met lichamelijke klachten
Tijdens de gesprekken blijkt dat Sophie zich – na zoveel dienstjaren – aan de kant gezet voelt. Zij wil daarom koste wat het kost haar huidige functie behouden. Ineke ten Hooven van Yinthe richt daarom tijdens de eerste gesprekken op het erkennen en accepteren van haar lichamelijke klachten. Bovendien leert Sophie hoe zij het beste kan omgaan met haar pijn. Als zij rust en activiteit afwisselt, blijkt de pijn beter te hanteren. 

 

Weerbaar worden
Tijdens het traject blijkt Sophie over ongekende talenten en mogelijkheden te beschikken. Deze talenten komen stap voor stap aan het licht. Dit leidt tot een brainstorm over totaal andere functies die zij zou kunnen vervullen in de toekomst, bij haar huidige werkgever, maar ook elders. Door de confronterende interventies van Yinthe wordt Sophie bovendien weerbaarder. Ze leert om voor zichzelf op te komen en gaat het gesprek aan met haar leidinggevende waarin zij haar emoties naar buiten brengt. Nu is de weg vrij voor een nieuwe toekomst.
Tijdens zes sessies van 2,5 uur is Sophie klaar voor een nieuwe functie binnen het bedrijf. In deze functie kan zij ten volle haar talenten benutten en voor 100% functioneren. Daarnaast verminderden haar pijnklachten. De WAO verdwijnt voor haar volledig uit beeld.


* ‘Sophie’ is niet de echte naam van deze cliënt. Deze is bedacht om de privacy van de cliënt te beschermen.