yinthelogo
yinthe

Nieuw Concept!

Maak kennis met het concept: Lifestyle Innovation.

Lekker in je vel zitten, heeft ...... >>


De persoonlijke begeleiding

In mijn baan is de werkdruk dagelijks hoog.  Omdat ik ...... >>


NL

Coaching is een instrument dat de ontwikkeling van mensen en organisaties ondersteunt. Hiermee leent coaching zich voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken. Opbouwende gesprekken stimuleren individuen en organisaties om weer te groeien en te ontwikkelen en met aanwezige talenten aan de slag te gaan.


  ZOEK

Curatief en Preventief coachen
Bij (levens)vraagstukken, herstel, stressreductie, reorganisatie, disfunctioneren, verstoorde werkrelaties, conflict- en verzuimkwesties werkt coaching curatief. Bij vraagstukken zoals loopbaanontwikkeling, het vinden van balans tussen werk en privé, het verbeteren van persoonlijke performance en (zelf)vertrouwen werkt coaching preventief.

In beweging
Coaching stimuleert mensen om in beweging te komen. De coach begeleidt hen om keuzes te maken die bij hen passen - in werk en leven. Zo brengen zij daadwerkelijk veranderingen aan.
Op deze zelfde manier werken coachingtrajecten binnen organisaties. Voor bedrijven die meer rendement willen behalen, is coaching dan ook een effectief middel om het maximale uit mensen te halen. Mensen die hun talenten en vaardigheden ten volle benutten, voelen zich energiek en kunnen bergen verzetten. Vanuit dit principe is een coachingstraject meestal een return-on-investment.